Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állathirdetés képes leírás - Háziállat.tlap.hu
részletek »

Állathirdetés - Háziállat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haziallat.tlap.hu » Állathirdetés
Keresés
Találatok száma - 12 db
Állat apró

Állat apró

Állatoknak az állatok (Animalia) országába tartozó élőlényeket nevezzük. Az állatokkal a zoológia tudománya foglalkozik. Az állatok olyan többsejtű (kivétel: nyálkaspórások) heterotróf, eukarióta élőlények, amelyek életciklusára a gametikus meiózis jellemző. Életük nagy részében diploidok, és csak az ivarsejtek létrejöttével következik be a redukció. Közös jellemzőik: * heterotróf asszimiláció, * csak az ivarsejtjeik haploidok (haploid-diploid nemzedékváltakozás nincs), * az egyedfejlődés során átmennek a bélcsíra állapoton, * idegrendszerrel rendelkeznek, * nem képesek a lizin bioszintézisére * és általában rendelkeznek immunrendszerrel, továbbá egyes sejtjeik eukarióta típusú csillókkal, ostorokkal

Állat-apró

Állat-apró

A Fjord póni Délnyugat-Norvégiából eredő kis termetű, hidegvérű lófajta. Szélsőséges klímán alakult ki és ahhoz tökéletesen alkalmazkodott. Páratlan munkabírású és igénytelenségű. A fjord póni hajóval jutott el Skócia nyugati szigeteire és Izlandra. Tenyésztése ma már egész Skandináviában, de legfőképpen Norvégiában sikeres, és innen exportálják Németországba, ahol hobbilóként tartják. Dániában és a közép-európai országokban is kedvelt kitartása és szívós természete miatt.

Állathirdetések

Állathirdetések

Ingyenes apróhirdetések, egyszerű, akár regisztráció nélkül hirdetésfeladással. Regisztráció után külön élesítő e-mail nélkül is feladhatóak apróhirdetések számtalan kategóriában. A hirdetéseket web mellett RSS-ben is nyomon lehet követni. Akár állatot keres, akár túladna a kicsiken, az oldal segítségére lehet!

Állatok aprója-

Állatok aprója-

Ingyenes, képes apróhirdetési oldal kutya, macska, madár hüllő, haszonállat,diszállat, ajándék állat, elveszett állat, talált állat, állatfelszerelések, disznövény, haszonnövény kategóriákban. A hirdetés feladásához nem kell regisztráció.Hirdetését egyidejüleg partneroldalainknál is feladhatja.

Eladó állat apróhirdetés

Eladó állat apróhirdetés

Eladó, elveszett és megtalált kutya, macska, madár, hüllő, hal, rovar és egyéb állatok ingyenes hirdetése. A Kárpát-medencében egyetlen faja őshonos: a mocsári teknős. Ezen felül rengeteg faja él állattartóknál, legjellemzőbb a vörösfülű ékszerteknős, amely sajnos a mocsári teknőssel azonos élettérben él, ezért annak állománycsökkenését okozza a régióban. Ez persze nem az ő hibája, hanem a felelőtlen teknőstartóké, akik megunt kedvenceiket eleresztik a szabadban.

Eladó lovak

Eladó lovak

Tisztelt látogató, weboldalunkon kategóriákba rendezve találhatja meg a különböző lovakkal kapcsolatos hirdetéseket. Eladó lovak és lovak eladása. Ingyenes lovas apró. Szolgáltatások és kiegészítők. Ló bértartás, lovardák, eladó kocsi, fogat, hintó, ló eladás. A hirdetésfeladás ingyenes és nincs időkorláthoz kötve. A hirdetés feladáshoz regisztráció szüksége - csatlakozzon.

Gazdaapró

Gazdaapró

A gazda a vidéki, mezőgazdasági életformában kialakult tulajdonos és tekintély, akinek a legfontosabb tulajdonsága, életének feltétele, hogy hazájában birtoka (földje, épülete és jószága) van, amelyen vagy amivel gazdálkodik azzal a céllal, hogy javainak számát megőrizze és szaporítsa. Ezért a gazda óvja meglévő vagyontárgyait, vigyáz rájuk és elszámolni képes velük egy olyan környezetben, amely minden irányból ki van téve idegenek látogatásának és/vagy érdeklődésének. Nyugat-Európában gyakorlatilag kétszáz éve háborítatlanul alakult ki ez a réteg, és ha nem is nagyszámú, mára okvetlenül racionális és tartós egzisztenciának számít. A magyar gazda gazdaságának mérete általában kisbirtok vagy családilag megművelhető terület, amely az önellátó életforma mellett már piacra is termel. Ennek ellenére békeidőben a gazda legfeljebb csak házassággal vagy örökölve tudja növelni vagyonát. Természeti katasztrófa, háború és társadalmi rendszerváltozás esetén azonnal kiszolgáltatottá válik, mivel a gazda földtulajdonának megszerzése, a térképek átrajzolása lényegi része lehet az ilyen társadalmi változásoknak.

Háziállat apróhirdetések

Háziállat apróhirdetések

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen . hu

Ingyen Bazár - hobbiállat hirdetések

Ingyen Bazár - hobbiállat hirdetések

Ingyen hirdetés feladása gömbpanorámás bazár oldalunkon, eladó és kiadó ingatlan, ház, lakás, telek, albérlet, jármű, használt személyautó, állás, és közel 50 egyéb kategóriában! Az állatok olyan többsejtű (kivétel: nyálkaspórások) heterotróf, eukarióta élőlények, amelyek életciklusára a gametikus meiózis jellemző. Életük nagy részében diploidok, és csak az ivarsejtek létrejöttével következik be a redukció.

Hirdetés
Kutya, macska apró

Kutya, macska apró

Weboldalunkon ingyen feladhatja fényképes apróhirdetését, hogy minél előbb gazdára találjanak az elveszett kutyák, macskák. Ha pedig önnek már megvan kedvenc kis háziállata, akkor kényeztesse a legjobb szakemberekkel! Különböző kutya, macska szolgáltatások, orvosok és boltok között keresgélhet, megyékre bontva, hogy ne kelljen messzire utazni.

Lovas apró

Lovas apró

Ló eladás,lovak,lovas,ló,póni - eladó lovak, pónik, hintók, bértartás-Ingyenes hirdető portál.Hirdesse meg lovastáborát, lovardáját.Lovas játék,lovasjáték, Olvasson cikkeket, leírásokat a lótenyésztésről, lófajtákról, lóbetegségekről,lovassportokról. Játszon lovas játékokkal.

Speedapró

Speedapró

speedapro - apróhirdetés ingyen, gyorsan, regisztráció nélkül. A teknősök szívében a jobb és a bal kamra még nincs tökéletesen elkülönülve, az oxigénben dús és szegény vér keveredik egymással. Anyagcsere folyamataik lassúak. Az olyan területeken, ahol nagy a hőmérséklet különbség, a teknősök a fagy vagy a szárazság ellen védekezve beássák magukat a talajba.

Tuti menü