Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vegyes képes leírás - Háziállat.tlap.hu
részletek »

Vegyes - Háziállat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haziallat.tlap.hu » Vegyes
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Magyar Madártani Egyesületet

Magyar Madártani Egyesületet

A Magyar Madártani Egyesületet (MME) 1974-ben hozta létre 200 alapító tag, a Természetvédelmi kiegészítés a nevünkbe csak később, 1990-ben került be. Az MME hazánk, és Közép-Kelet-Európa legnagyobb, 10.000 tagot számláló, politikától független társadalmi szervezete. A sérült vagy elárvult védett madarak ellátásához országos lefedettséget biztosító, biztos központi finanszírozási alapon működő madármentő állomási hálózatra lenne szükség. Sajnos azonban ilyen nem létezik hazánkban, ehelyett egy sajátos, nagy mértékben az emberek egyéni áldozatvállalására építő rendszer alakult ki az elmúlt évtizedekben. A madármentéssel foglalkozó honlap oldalainkon a madarakért aggódóknak szeretnénk hasznos tanácsokat, információkat adni.

Magyar Órásnyúl-tenyészet

Magyar Órásnyúl-tenyészet

Tenyészetünket a Dél-Zselic Hajnala Magyar Óriásnyúl-tenyészetet 2008 nyarán alapítottuk, azzal az elsődleges céllal, hogy megmentsük a Magyar Óriásnyulat a kipusztulástól. Állományunk egy része az ország több pontjáról származik. Egy része pedig már saját tenyésztés. Az egyetlen régi magyar nyúlfajtánk. Kialakulásáról sokáig igen kevesen tudtunk.

Méhész cikkek

Méhész cikkek

Hírek, érdekességek, információk Aprotuti.hu, az apróhirdetési oldal, minden, ami apróhirdetés. Állás, aprócikk, autó, motor, számítástechnika, alkatrészek, csere-bere, lakberendezés, telkek, irodák, lakások árusítása

Mindent a nyulakról

Mindent a nyulakról

Ez az oldal sok nyúlfajtát bemutat nektek,hogy tudhassátok melyik fajta a nektek való! Tudom,vannak olyanok akiknek van nyuszijuk és itt mindenki megcsodálhatja a Te nyuszid is!! Vicces dolgokat is találhatsz ,sőt még nyuszitippeket is írok nektek!! Megismerhetitek a nyuszirekordereket is!! Sok információt találsz róluk és sok képet is a legaranyosabb és legszebb nyuszikról!! Előnyös és hátrányos oldalukat is megmutatom!! Minden héten írok újdonságokat, egy részletet(könyvekből).

Négy Mancs Vierpfoten

Négy Mancs Vierpfoten

Már csaknem 2 évtizede a VIER PFOTEN/NÉGY MANCS kitartóan és sikeresen követi célját, vagyis - gazdasági tudományos vagy egyéb okból- kizsákmányolt állatok jogainak érvényesítését. Ez a cél a vezérelvünk és ezt a célt követi a munkánk. Álmunk Álmunk egy állatkínok nélküli világ. Érdekképviselõként, szinte ügyvédként tevékenykedünk azok nevében és érdekében, akik nem tudnak magukért beszélni, vagyis az állatokért. Ennek közös alapja a minden élõlényt megilletõ tisztelet és az a mély meggyõzõdés, hogy minden élõlénynek joga van a tiszteletteljes bánásmódra és az igényeit kielégítõ, méltó életre. Az állatok érzõ lények és mi, emberek felelõsek vagyunk értük. Állatvédelem, ember- és környezetvédelem számunkra összefonódott, egymástól nem elválasztható fogalmak. Ezért közösséget vállalunk mindazokkal, akik békés úton egy egymással és a környezetünkkel való tiszteletteljes egymás mellett élésért emelnek hangot. Àllatvédõ szervezetként mi is ehhez szeretnénk hozzájárulni.

Törpenyúl klub

Törpenyúl klub

Klubunk a TIT keretei között mûködik. Célja, hogy összefogja a törpenyúl kedvelőket, tenyésztőket, továbbá hasznos ismereteket nyújtson tartásukkal, egészségvédelmükkel kapcsolatban. Ha úgy gondolod, te is a felelős állattartás híve vagy, ha szereted a nyuszikat, ha nem csak Húsvétra, illetve egyéb alkalomra valónak tartod őket, ha érdekel viselkedésük, ha vállalod a napi gondozási feladatokat velük, akkor ez a TE klubod is.

Tuti menü